dinsdag 20 november 2007

Boomerang.nl meets Moddervet

Ongeveer 123 uur chagrijnig aan een tafel zitten, drie kladblokken, 7 prullenbakken vol onzin, een jerrycan koffie en een hoop lol hadden we afgelopen twee weken nodig om tot het concept voor boomerang.nl te komen. Misschien had dit alles er ook wel mee te maken dat het concept uiteindelijk "Hang jezelf op" is geworden. En niet onverdienstelijk, het leverde ons een plek op de shortlist op, en het concept werd besproken op de uitreiking afgelopen donderdag in Club NL. We hebben ons voor het eerst laten gelden bij de Jonge Honden. Zo voelt tevredenheid dus.

De opdrachtgever was dus Boomerang, je weet wel van die kaarten. En laat het zo zijn dat ze allang niet meer alleen kaarten maken. Je kunt op de site van Boomerang je eigen dingen uploaden, zoals animaties, audio fragmenten en filmpjes. Boomerang wilde graag meer bezoekers en wij hadden een oplossing.

Het concept:
Hang jezelf op!
We hebben een Boomerang expositie met de 100 beste kaarten bedacht. Het unieke aan de expositie is dat jouw eigen ontwerp daarbij kan hangen. We hebben de online galerie (boomerang.nl) gecombineerd met een tastbare galerie, en daardoor zullen de mensen nog enthousiaster worden om actief mee te gaan doen op boomerang.nl.


Dit is in het kort natuurlijk we zullen je de hele rationale besparen. Hieronder de uitingen.







Zo ziet dit eruit op de presentatieborden:



En zo ziet dit eruit als men onze idee├źn uitlegt aan het publiek op de uitslagavond.

Geen opmerkingen: